Welcome back! We are now back up and running! PM Hibill1 or Dailyvalue questions. If we do not reply, PM any "active" staff members!

Monday, April 23, 2012

Interview with iTrolledU

Hi! Today I will be interviewing a well-known LMaDer, iTrolledU! Here are the questions that he answered!

Question 1: When did you start ROBLOX, and how did you find it?

Answer 1: i was searching the internet for a game and found one called "ROBLOX" and figured out it is pretty fun

Question 2: When and why did you start LMaDing?

Answer 2: I started LMaDing when i had got and sold a VS an had money and wanted to get more, and i came across LMaD

Question 3: Do you have an idol/favorite LMaDer? If so who is it?

Answer 3: i have a couple some of them are EXcellent, and robloscientist

Question 4: What's the best item you've owned?

Answer 4: Probly, the wind force it is really good

Question 5: What is your peak and your valley of your investing carreer?

Answer 5: my peak was when i got a venom shank as original buyer, and sold it i had some money and was able to buy better stuff and invest. my valley would be when electricslide macsed my 30k

Question 6: What's the most profit you've made from a gear/hat/face?

Answer 6: the VS i got 21k profit off it

Question 7: What is your current goal on roblox? Have you reached it yet?

Answer 7: to reach 100k, i was close but got delayed because electricslide

Question 8: What is the most amount of ROBUX you've had at one time?

Answer 8: around 75k

Question 9: Who is your favorite ROBLOXian? (different than LMaDer)

Answer 9: probaly jemmo21, he was my first friend on roblox (if it could be a LMaDer then probaly akaboom3, or ajb000)

Question 10: What's your favorite game of all time on ROBLOX?

Answer 10: Nooooooo's zombie tower

Question 11: What else would you like to say as advice or just something random to help them?

Answer 11: for investing try making some money then buy a good limited and hold on to it for it to raise